sunnuntai 23. joulukuuta 2012

Blingiä talveen


Olen ollut koko joulukuun niin väsynyt, etten ole hirveästi blogiinkaan jaksanut kirjoittaa. Kaikkea kivaa on kyllä tapahtunut, mutta ehkä parin viikon takainen ostoslista on kuitenkin aika kuvaava - listalla oli jouluvalot, herätyslamppu, kynttilöitä, lämpöpohjalliset kenkiin ja villasukat. Siis valoa ja lämpöä, siinä suunnilleen kaikki mitä ihminen tarvitsee keskellä lumituiskua ja pakkasta.

Nyt joulua kohti olen kuitenkin piristynyt. Tentit meni kunniallisesti läpi, jouluostokset on tehty ja edessä vielä yli kolme viikkoa joululomaa. Tänään piristin itseäni katsomalla Teemalta San Franciscon baletin tulkinnan jouluisesta perinteestä eli Pähkinänsärkijästä. Ja se oli ihana! Lavasteet ja puvut olivat niin kauniisti tehty, että unohduin vain tuijottelemaan niitä. Ai niin, ja oli tanssijatkin tietysti hyviä. :D Paitsi että olin pettynyt siitä, että suosikkini Makeishaltijatar oli aika pliisu ja tylsä. Minusta Makeishaltijattaren puvussa ja kulisseissa pitäisi olla reilusti blingiä ja höttöä, kuten yllä olevassa Royal Ballet'n versiossa, mutta San Franciscon tulkinta oli turhankin riisuttu.

Suosittelen edes vilkaisemaan tuota Pähkinänsärkijää, koska vaikkei baletista välittäisikään, niin Pähkinänsärkijä on niin hauska, viihdyttävä ja monipuolinen, että luulisi kaikkien löytävän siitä jotakin itseään miellyttävää.

Kimaltelevaa joulun odotusta kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti