lauantai 13. huhtikuuta 2013

Sitä kuuluisaa suomalaista suunnittelua

Jokin on nyt pahasti vialla. Ehkä Helsingin design-pääkaupunkivuosi teki tehtävänsä, tai ehkä olen vain tulossa vanhaksi ja isänmaalliseksi, mutta suomalainen design ei ole koskaan näyttänyt minun silmissäni näin hyvältä. En ole ikinä oikein osannut innostua suomalaisen muotoilun puhdaslinjaisuudesta ja yksinkertaisuudesta. Ainoastaan Klaus Haapaniemen slaavilaisvaikutteiset ja rikkaanväriset kuosit ovat olleet minusta mielenkiintoisia, ja tietysti kaikki Muumi-aiheinen. Mutta nyt voisin klikkailla puolet Finnish Design Shopin sisällöstä kotiini - jos siis kaikki ei olisi niin kauhean kallista.

 
Ykköshankinta nyt kevään lähestyessä olisi klassinen Jopo. Pitäähän käpyläläisen humanisti-ituhipin edustaa uskottavasti. Fjällrävenin reppu on jo, joten enää parka, kumisaappaat ja Jopo, ja yhtälö on täydellinen.

Joka toisen sisustusbloggaajan lempilapsi, String-hylly - vaaleanpunaisena, tietysti. Näitä on kaikissa herkullisissa pastelliväreissä, mutta monomaniani takia mikään muu väri ei vetoa yhtä paljon.


Artekin Mademoiselle-keinutuoli. Arvatkaa minkä värisenä?

Muuton Myy-valaisin! Aivan ihana kaikilla mahdollisilla ihanuuden tavoilla! Huutomerkkihuutomerkki! Tätäkin on vaaleanpunaisena, mutta ajattelin säästä teitä edes vähän.


Paola Suhosen suunnittelema yöperhospalovaroitin onkin ainoa näistä, jonka olen jo hankkinut. Perisuomalaiseen tapaan perustelin tämän hankinnan sen käytännöllisyydellä, kun vanha palovaroitin meni sopivasti rikki. Ehkä pitää vähän vasaralla nakutella noita kattolamppuja, että saan perustellun syyn hankkia tuollaisen Myy-valaisimen...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti